2017 Mart Dönemi Proje Başvuruları Başladı

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu (Yüksek Kurum) bünyesindeki Kurumlar, sosyal ve beşerî bilimler bütünlüğü içinde Türk dili, tarihi, kültürü ve bütün yönleriyle Atatürk ve eseri üzerinde bilimsel araştırmalar yapmak veya yaptırmak amacıyla Bilimsel Araştırma ve Çeviri Yönergesinde belirtilen hususlar çerçevesinde her yıl Mart ve Eylül aylarında olmak üzere yılda iki kez Kurum İçi ve Kurum Dışı Kapsamlı Proje başvurusu almaktadır.

Kurum İçi ve Kurum Dışı kapsamlı proje başvuruları, Proje Yürütücüleri tarafından Bütünleşik Bilgi Sistemi (BBS) çerçevesinde 01-30 Mart 2017 tarihleri arasında Bilimsel Proje Sistemi (PROSİS) üzerinden yapılacaktır.

1. Süresi 1 (bir) mali yılı aşmayan ve miktarı 2017 yılı doğrudan temin sınırı olan 58.555,00 TL’yi geçmeyen proje destek başvuruları yıl boyunca “Yeni Proje Destek Önerisi” şeklinde  yapılmaktadır.

2. Süresi 1 (bir) mali yılı aşan ve miktarı 2017 yılı doğrudan temin sınırı olan 58.555,00 TL’yi geçen Kurum İçi ve Kurum Dışı Kapsamlı Proje başvuruları Mart ve Eylül aylarında olmak üzere yılda 2 (iki) kez “Yeni Proje Önerisi” şeklinde yapılmaktadır.

İlgililere duyurulur.

Yayımlanma Tarihi: 19 Aralık 2020